Coördinator Mama Lokaal Mijdrecht of Abcoude gezocht

Uitgelicht

Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en wil een positieve opvoedomgeving creëren door ouders te verbinden en te inspireren. Tevens wil Ouders Lokaal gezinnen versterken door ouders met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het grootbrengen van kinderen nog leuker maken door elkaar te inspireren en te ondersteunen, zodat we elkaar kunnen versterken en kunnen ontplooien/groeien. Ons doel:

  • Ouders verbinden, informeren, inspireren en ondersteunen bij opvoedingsvragen
  • Ouders/gezinnen versterken 
  •  Opvoedingsklimaat verbeteren
  • Netwerk van het gezin uitbreiden

 

Wat doe je als vrijwilliger coördinator van het Mama Lokaal...

Ontmoeten, informeren, inspireren en verbinden…. dát zijn de leuke activiteiten waar jij als vrijwilliger een steentje aan kunt bijdragen. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers mag je (aanstaande) ouders op een laagdrempelige en gezellige manier op weg helpen door elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen uit te wisselen tijdens het Mama Lokaal. 

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om Mama Lokaal Mijdrecht of Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Dit doe je met een team van drie moeders, gewoon, omdat dat veel leuker is en je op die manier kan rouleren en je samen flexibel bent. Mama Lokaal Mijdrecht vindt elke vrijdagochtend plaats van 10.00 tot 11.30 uur en Mama Lokaal Abcoude elke woensdagochtend op dezelfde tijden Je bent dan aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder bedenk je met elkaar leuke activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal. Als vrijwilliger bij Ouders Lokaal ben je natuurlijk zelf ook ouder en mag je je kind(eren) meenemen. Verder vinden wij het belangrijk dat je integer, gastvrij en enthousiast bent en energie krijgt van het helpen van anderen.
 

Ons Aanbod
Ouders Lokaal biedt je een uitdagende plek waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid geniet. Uiteraard krijg je ook de begeleiding die je nodig hebt om het succes van Mama Lokaal Mijdrecht of Abcoude voort te zetten en om jezelf te ontwikkelen. Je wordt verwelkomd in een enthousiast team van vrijwilligers van Ouders Lokaal.  
Heb je interesse? Dan zien wij jouw reactie met een gerichte motivatie graag tegemoet. Deze kun je mailen naar: info@ouderslokaal.nl.

 

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking