Mama Lokaal De Ronde Venen

Uitgelicht

 

Mama Lokaal De Ronde Venen

Bij het Mama Lokaal kunnen zwangeren en kersverse moeders elke woensdagochtend (Abcoude) en elke vrijdagochtend (Mijdrecht) vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Wil je deze ochtend een bepaald thema terugzien, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Laat het weten via de ideeenbus op onze site. Wij zullen ons uiterste best doen om op je wensen in te spelen!

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Mama Lokaal is er elke woensdagochtend van 10:00 uur - 11:30 uur in Bibliotheek Abcoude en elke vrijdagochtend van 10:00 uur - 11:30 uur in Bibliotheek Mijdrecht (Dr. v/d Haarlaan). 

Whatsapp groep
Elk Mama Lokaal heeft ook haar eigen Whatsapp groep. Hierin kun je op voorhand al kennismaken met andere moeders uit je omgeving én houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Help je mee?

Wij zijn altijd op zoek naar moeders die kunnen helpen bij de coordinatie van het Mama Lokaal. Onder het kopje vacatures zie je een omschrijving, je kunt ons ook mailen naar info@ouderslokaal.nl voor meer informatie of je interesse kenbaar te maken.

 


 

Activiteiten

27 mrt

Berenjacht De Ronde Venen

  • 27/03/2020
  • gratis
6 mei

Even sparren over je gezinsbalans of opvoeding?

  • 06/05/2020
  • Gratis na aanmelding
3 jun

Zoom Workshop De 9-jaars Fase

  • 03/06/2020
  • Gratis
22 jun

Praat Lokaal ASS

  • 22/06/2020
  • Gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking