Paaseierjacht De Ronde Venen

Uitgelicht

 

Ga je mee Paaseieren zoeken?
In opvolging van de Berenjacht is er nu ook een Eierjacht speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar). Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes! 

 

Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan en plaats op eerste Paasdag (vanaf 08:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of andere gemakkelijk bereikbare plek. Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien, zodat er genoeg is voor iedereen. 

Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze wandeling. Houd minimaal 1.5 meter afstand en doe de wandeling uitsluitend met je eigen kind(eren).

 

 

Aanmelden en overzichten:

We hebben voor De Ronde Venen speciaal een systeem opgezet via googledocs. Zo kun je precies zien wie meedoet in jouw wijk van jouw dorp. Het enige wat je hoeft te doen is je adres invullen en het mandje met paaseitjes (chocolade en/of gekookte eieren) ergens zichtbaar te plaatsen. De Paaseierjacht is er alleen op zondag 12 april 2020. Tip: wil je eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met deze Paastraktatie.

 

Klik hier voor Abcoude
Klik hier voor Baambrugge
Klik hier voor De Hoef

Klik hier voor Mijdrecht
Klik hier voor Vinkeveen
Klik hier voor Waverveen
Klik hier voor Wilnis

 

Let alsjeblieft goed op dat je geen dingen verwijdert bij het invullen! Lukt het niet? Mail ons dan met de gegevens (adres, plaats, wijk en waar de eitjes te vinden zijn), dan vullen wij het voor je in! 

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat