War Child, Save the Children en Unicef lanceren Team Up

Uitgelicht

 

 

TIEN KEER SPORT EN SPEL VOOR IN DE WOONKAMER

We weten hoe je kinderen in moeilijke tijden kunt steunen. Daarom hebben we onze TeamUp spel- en beweegoefeningen aangepast voor de coronacrisis. Voor alle kinderen van 6 tot en met 11 jaar en hun ouders in Nederland.

 

Hoe helpt TeamUp Thuis?

Als War Child weten wij dat kinderen heel verschillend omgaan met moeilijke situaties. Soms willen ze veel meer knuffelen. Anderen reageren angstig of teruggetrokken, of juist boos en lastig. Dat kinderen enorm veerkrachtig zijn weten wij als geen ander, na 25 jaar ervaring in conflictgebieden. Met extra aandacht, geruststelling, een luisterend oor en liefde kunnen kinderen heel veel aan.

Ook spelen en bewegen kan kinderen goed helpen om moeilijke tijden het hoofd te bieden. Samen met Save the Children en UNICEF Nederland ontwikkelden wij jaren geleden TeamUp voor gevluchte kinderen. Dit succesvolle programma hebben we nu aangepast naar TeamUp Thuis - simpele, veilige en bovenal leuke online oefeningen voor thuis. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 11 en hun ouders/verzorgers die door het coronavirus thuis zitten. Doe jij mee met TeamUp Thuis?

 

Voor meer info zie: https://www.warchild.nl/teamup-thuis/

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat