Webinar Tisha Neve: Help, Ik ontplof!

Uitgelicht

 

Webinar ‘Help, ik ontplof!’ : Donderdag 7 mei van 20:30 tot 21:30.            

Niemand maakt zoveel emoties bij je los als je eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. Ze krijgen je zo snel op de kast, ook al nemen we ons steeds weer voor om rustig te blijven. Klinkt simpel dat rustig blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker in deze pittige tijd! Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar:

•             Wat is de functie van emoties?

•             Waar komen die heftige emoties bij jou en je kind vandaan?

•             Waarom is het belangrijk om ontploffen te beperken?

•             Hoe hou je het behapbaar en verminder je ontploffen?

•             Hoe kun je goed reageren op heftig gedrag of heftige emoties van je kind?

In dit gratis webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie tips om je eigen emoties naar je kinderen toe beter onder controle te houden. Een webinar vol met heldere, praktische uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Wil jij het anders? Wil jij beter om kunnen gaan met de emoties van je kind? Rustiger reageren? Meld je dan aan voor dit gratis webinar, bomvol inspiratie en tips!

AANMELDEN: https://groot-en-klein.webinargeek.com/help-ik-ontplof-2 óf https://www.cjgderondevenen.nl/webinar-help-ik-ontplof

 

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat