Mama Lokaal Abcoude

Uitgelicht

18 mrt
 • 10:00
 • Bibliotheek Abcoude, Broekzijdselaan in Abcoude
 • Gratis

De situatie rondom het corona virus is dusdanig dat we alle Mama Lokalen sluiten tot in ieder geval 6 april. Rond die tijd zullen we opnieuw de situatie beoordelen en handelen naar wat op dat moment nodig is. Heb je ideeen om elkaar toch te ontmoeten op een veilige manier (volgens richtlijnen) dan horen wij die graag. Bijvoorbeeld iets online opzetten.  We hopen je snel weer in goede gezondheid te zien in het Mama Lokaal.

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Hester of Laura.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Hester en Laura. Beiden trotse moeder van een zoontje.  Laura gaat binnenkort verhuizen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Hester het Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

woensdag, maart 18, 2020 - 10:00
woensdag, maart 18, 2020 - 11:30

Activiteiten

27 mrt

Berenjacht De Ronde Venen

 • 27/03/2020
 • gratis
8 apr

Mama Lokaal Abcoude gesloten

 • 08/04/2020
 • Gratis
8 apr

Zoom Workshop: Verantwoord Gamen

 • 08/04/2020
 • Gratis na aanmelding
10 apr
12 apr

Paaseierjacht De Ronde Venen

 • 12/04/2020
 • gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking