Workshop Liefdevol Grenzen Stellen

Uitgelicht

15 mei
  • 20:00
  • Kerkgaarde 2, 2e etage, 1391 MB Abcoude (Gebouw consultatiebureau, kinderfysio, logopedie).
  • Gratis na aanmelding

Je had het niet één maar zelfs twee keer aangekondigd: dat het bijna tijd was om naar school te gaan. Of om te gaan eten, te stoppen met gamen of te vertrekken naar sport. Want je wilde zo graag dat het gezellig bleef. En daarom had je zo je best gedaan om te voorkomen wat nu toch was gebeurd: een boos en mokkend kind, jij geïrriteerd en de sfeer tussen jullie op een dieptepunt. 

Soms kan de moed in je schoenen zakken als je kind niet wil, wat jij wil. Bijvoorbeeld omdat jij vindt dat je kind voldoende snoep heeft gehad, genoeg tijd heeft doorgebracht op de tablet of omdat je wil vertrekken. Hoe blijf je dan bij je standpunt en houd je het tegelijk nog gezellig? Tijdens de workshop ‘liefdevol grenzen stellen’ leer je een techniek om aan je grens te kunnen vasthouden in een positieve sfeer. Daarnaast oefen je samen met andere ouders deze techniek, zodat je dit meteen na de workshop al bij je kind(eren) kan inzetten! Voor blijere kinderen, een ontspannen jij en vaker rust in huis!

Ouders over de workshop
"Goede workshop. Mooi om ervaringen te delen en fijn dat jullie daarbij af en toe goed begeleiden."
"Leerzame casussen – voor mij moeilijk de opdracht ‘grenzen stellen’ te verwoorden."
"Het was gezellig en behulpzaam – vooral om de ervaringen te zien/horen van andere ouders."

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders. Leonie is moeder van een tweeling en coacht in het dagelijkse leven ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops.  Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 

Deelname en aanmelding
Deze workshop is gericht op ouders van kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Deelname is gratis na aanmelding.  Klik hier om je aan te melden. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

 

Start: 
maandag, mei 15, 2023 - 20:00
Eind: 
maandag, mei 15, 2023 - 22:00

Activiteiten

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat